Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Vanhempainpalvelu Hehku

Hei sinä, vanhempi, äiti tai isä. Ihanaa, kun löysit tänne pyörremyrskyn keskelle.

Hehkuvia palveluita perheille

Apua, tukea, voimaa, hyvää oloa ja välittämistä. Täältä löydät ammattilaisen, ketä kiinnostaa sinun ja perheesi vointi ja haluaa auttaa sinua voimaan paremmin.

Olen äitiysliikunnan ja ravinnon valmentaja, doula, lähihoitaja ja erikoistunut äitien painonhallintaan.

Olen myös kolmen lapsen äiti ja ehkä sitä kautta halunnutkin lähteä tälle alalle. Sen oman tarpeen kautta, mitä itse kaipasin, kun odotin ja olin juuri synnyttänyt. Haluankin olla sinun tukena vanhemmuuden matkalla.

synnytysvalmennus satakunta

Synnytysvalmennukset

Olisinko oikea henkilö teille kertomaan synnytyksen matkasta? Jokainen synnytys on erilainen ja haluan olla varmistamassa teidän hyvää oloa sinne lähtemisen suhteen.

En halua kertoa kauhutarinoita tai lääketieteellisiä selityksiä mitä synnytys on, sitä varten on lääkärit ja ikävä kyllä sosiaalinen media. Haluan kuulla teidän ajatuksia ja tunteita tulevaa synnytystä kohtaan. Haluan kertoa mitä vaihtoehtoja teillä on kivunlievitykseen ja asentoihin. Haluan tukea teitä, kertomalla ja opettelemalla miten tuette toinen toisianne. Haluan kertoa miten edesauttaa jo raskauden aikana synnytyksestä palautumista. Haluan olla teidän tukena ja apuna tässä ihanassa tapahtumassa, uudessa ja jännittävässä hetkessä.

Tarjoan synnytysvalmennusta etänä teams välityksellä, kotikäyntinä Kokemäki +20km tai liikkeessäni Kokemäellä. Ja koska mielestäni isät jäävät monesti paitsi neuvoloissa ja muutenkin raskauden/synnytyksen aikana monesta asiasta, on isälle luotu ihan oma valmennus ilman äitiä. Mieli jää sotimaan eikä tiedä oikein mitä asioita on ok sanoa tai kysyä, olen keskittynyt myös erikseen isän omaan synnytysvalmennukseen. Näin sinun ei tarvitse jäädä yksin päässäsi selvittämään sotatannerta vaan saat siihen apua. Valmennus kestää kahdelle noin 60min ja yhdelle 50min.

Hinnasto

EtäKotikäyntiKokemäellä
Valmennus kahdelle 65€Valmennus kahdelle 80€Valmennus kahdelle 65€
Valmennus yhdelle 50€Valmennus yhdelle 65€Valmennus yhdelle 50€
Isän oma valmennus 50€Isän oma valmennus 65€Isän oma valmennus 50€

Muutamia asioita mitä synnytyssuunnitelmassa käymme läpi

🔸️Synnytyssuunnitelma
🔸️ Mitä tulee tapahtumaan?
🔸️ Miten tuen ja haluan tukea?
🔸️ Miten edistän itse synnytystä?
🔸️ Voinko tehdä nyt jo jotain palautumista varten?
🔸️ Rentoutumista
🔸️ Vahvista lantiopohjanlihaksia tulevaan.


Elämäntapamuutos

elämäntapamuutos, painonhallinta
elämäntapamuutos, painonhallinta
elämäntapamuutos, painonhallinta

Sano tervetuloa hyvä olo! Nyt riittää se väsymys, sokerikoukku tai huono itsetunto omasta kehosta. Koska meidän oma jaksaminen on todella tärkeää, että myös lapset voisivat hyvin on aika tarttua härkää sarvista, porkkanaa kädestä tai miten sen sitten haluaa ilmaista ja tehdä asialle jotain. Niinhän se menee lentokoneessakin ensin maski itselle ja sitten muille. Kun voit hyvin, olet tyytyväinen itseesi, myös lapsesi voi hyvin ja lisäksi lapsi oppii ottamaan sinun superasenteen myös itselleen ja on tyytyväinen omaan kehoonsa ja elämäänsä.

Elämässä tulee vaiheita, kun on oikeus mennä sieltä mistä aita on matalin ja suoda itselle pieniä nautintoja siihen vaikeaan vaiheeseen. Olen itse tästä myös hyvin tietoinen, meidän vaikeiden lapsettomuushoitojen ja menetysvuosien jälkeen, saimme vielä yhden lapsen erityispaperit kouraan ja voin sanoa, että suklaa maistui enemmän kuin ruoka, sohva enemmän kuin lenkki ja ulkomaailma vähemmän kuin koti. Mutta kaikki otamme vastaan mitä tulee, ja kun asiaa on sulateltu on aika ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä muutoksia ja tämä kurssi on sitä varten. Alkuponnahduslauta pysyvälle muutokselle.

Nyt on siis aika ajatella itseä ja olla tyytyväinen omaan itseensä niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

Joten lähde yhdessä kanssani hakemaan takaisin se terveellinen elämäntapa ja tehdä siitä pysyvä. Silloin pienet vaikeat elämänvaiheet eivät tuhoa aikaansaannosta, toisin kuin pikadietit ja treenit.

Oli tavoitteesi painonhallinta, ruokavalio tai terveellisempi elämäntyyli, on tämä sinulle.

Vaatii aktiivista osallistumista ja sitoutumista muutokseen, mutta tässäkin on realistinen lapsiperhe arki kuvioissa mukana. Lapset ovat tervetulleita äidin mukaan, jos pystyt keskittymään heidän kanssaan🙂. 4vk kurssi sisältää yhdessä keskustelua, eri liikuntamuotojen testaamista (Kaikki mitä lasten kanssa helppo tehdä ja yhdistää arkeen) tehtäviä, vihkomateriaalia kotiin luettavaksi.

Hinta varmasti kiinnostaa.

Mahdollisuus ryhmä tai yksityisvalmennukseen, tämän hinta, 4 tapaamista 180€. (tämän jälkeen jokainen tapaaminen on 40€.)

Jos haluat ryhmävalmennuksen, kerää oma ryhmä tai ota yhteyttä ja katsotaan saadaanko kokoon pieni ryhmä, jolloin hinta on tietysti pienempi.


Äitiysvastaanotto

Alla syitä miksi äidit yleensä varaavat vastaanottoajan.

🌸 Ruokavalio raskauden ja imetyksen aikana
🔸️ raskausdiabetes
🔸️ närästys
🔸️ ummetukseen
🔸️ verenpaine
🔸️ pahoinvointi
🔸️ paino ennen raskautta
🔸️ Mitä ei saa syödä

🌸 Liikunta raskauden aikana ja jälkeen? Mihin saada apu?
🔸️ Mitä on turvallista tehdä?
🔸️ Milloin aloittaa liikunta? Miten? Juoksu?
🔸️ Tule jumppaamaan yhdessä
🔸️ Kotiohjeita
🔸️ Muutokset kehossa
🔸️ Erkauma
🔸️ Ryhti ja tasapaino
🔸️ Paino
🔸️ Virtsankarkailu
🔸️ Lantiopohja
🔸️ Keskivartalon palautuminen
🔸️ Arvet
🔸️ Masennuksen ehkäisy
🔸️ Selkäkivut, liitoskivut, erilaiset kolotukset

🌸 Keskusteluapu
🔸️ Synnytyskokemus
🔸️ Vaikea raskaus
🔸️ Jäitkö yksin
🔸️ Vauva-arki

Hinnasto: 65€/h

Ja paljon muuta, laita viestiä ja varaa aika tai kysele, jos jokin askarruttaa. Muista myös ryhmätoiminta.

Ennen ensimmäiselle käynnille tuloa olisi hienoa, jos täytät esitietolomakkeen. Näin pystyn auttamaan sinua parhaiten. Saat ladattua lomakkeen vasemmalta lataa painikkeesta. Voit täyttää sen joko puhelimella ja lähettää minulle ennen käyntiä tai tulostaa ja tuoda mukanasi ensimmäisellä kerralla.

Varaa aika vastaanotolleni Kokemäelle tai kotikäyntinä Kokemäki +20km.

Tulkkilantie 31, LH 5, 32800 Kokemäki

Ida-Maria Salmi
Ida-Maria Salmi
2023-10-23
Saatiin osaavaa palvelua ja lämmintä vertaustukea puheenviivästymiseen 😊.
Maija Myllymäki
Maija Myllymäki
2023-10-11
Nopeaa palvelua!

Ota yhteyttä

puh. 045-6670988

s-posti: pemivaoy@hotmail.com