Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Vanhempainpalvelu Hehku

Hei sinä, vanhempi, äiti tai isä. Ihanaa, kun löysit tänne pyörremyrskyn keskelle.

Hehkuvia palveluita perheille

Apua, tukea, voimaa, hyvää oloa ja välittämistä. Täältä löydät ammattilaisen, ketä kiinnostaa sinun ja perheesi vointi ja haluaa auttaa sinua voimaan paremmin.

Palveluni ovat laajat, koska koulutukseni myötä olen halunnut tarjota kattavat palvelut perheille saman katon alta. Tutustu rauhassa ja soita tai tekstaa, kun joku klikkaa sun kohdalla.

Ja ei kun sit vaan menoks…..

synnytysvalmennus satakunta

Synnytysvalmennukset

Olisinko oikea henkilö teille kertomaan synnytyksen matkasta? Jokainen synnytys on erilainen ja haluan olla varmistamassa teidän hyvää oloa sinne lähtemisen suhteen.

En halua kertoa kauhutarinoita tai lääketieteellisiä selityksiä mitä synnytys on, sitä varten on lääkärit ja ikävä kyllä sosiaalinen media. Haluan kuulla teidän ajatuksia ja tunteita tulevaa synnytystä kohtaan. Haluan kertoa mitä vaihtoehtoja teillä on kivunlievitykseen ja asentoihin. Haluan tukea teitä, kertomalla ja opettelemalla miten tuette toinen toisianne. Haluan kertoa miten edesauttaa jo raskauden aikana synnytyksestä palautumista. Haluan olla teidän tukena ja apuna tässä ihanassa tapahtumassa, uudessa ja jännittävässä hetkessä.

Tarjoan synnytysvalmennusta etänä teams välityksellä, kotikäyntinä Kokemäki +20km tai liikkeessäni Kokemäellä. Ja koska mielestäni isät jäävät monesti paitsi neuvoloissa ja muutenkin raskauden/synnytyksen aikana monesta asiasta, on isälle luotu ihan oma valmennus ilman äitiä. Mieli jää sotimaan eikä tiedä oikein mitä asioita on ok sanoa tai kysyä, olen keskittynyt myös erikseen isän omaan synnytysvalmennukseen. Näin sinun ei tarvitse jäädä yksin päässäsi selvittämään sotatannerta vaan saat siihen apua. Valmennus kestää kahdelle noin 60min ja yhdelle 50min.

Hinnasto

EtäKotikäyntiKokemäellä
Valmennus kahdelle 65€Valmennus kahdelle 80€Valmennus kahdelle 65€
Valmennus yhdelle 50€Valmennus yhdelle 65€Valmennus yhdelle 50€
Isän oma valmennus 50€Isän oma valmennus 65€Isän oma valmennus 50€

Muutamia asioita mitä synnytyssuunnitelmassa käymme läpi

🔸️Synnytyssuunnitelma
🔸️ Mitä tulee tapahtumaan?
🔸️ Miten tuen ja haluan tukea?
🔸️ Miten edistän itse synnytystä?
🔸️ Voinko tehdä nyt jo jotain palautumista varten?
🔸️ Rentoutumista
🔸️ Vahvista lantiopohjanlihaksia tulevaan.


Mammat kuntoon / Elämäntapamuutos

elämäntapamuutos, painonhallinta
elämäntapamuutos, painonhallinta
elämäntapamuutos, painonhallinta

Sano tervetuloa hyvä olo! Nyt riittää se väsymys, sokerikoukku tai huono itsetunto omasta kehosta. Koska meidän oma jaksaminen on todella tärkeää, että myös lapset voisivat hyvin on aika tarttua härkää sarvista, porkkanaa kädestä tai miten sen sitten haluaa ilmaista ja tehdä asialle jotain. Niinhän se menee lentokoneessakin ensin maski itselle ja sitten muille. Kun voit hyvin, olet tyytyväinen itseesi, myös lapsesi voi hyvin ja lisäksi lapsi oppii ottamaan sinun superasenteen myös itselleen ja on tyytyväinen omaan kehoonsa ja elämäänsä.

Elämässä tulee vaiheita, kun on oikeus mennä sieltä mistä aita on matalin ja suoda itselle pieniä nautintoja siihen vaikeaan vaiheeseen. Olen itse tästä myös hyvin tietoinen, meidän vaikeiden lapsettomuushoito ja menetysvuosien jälkeen, saimme vielä yhden lapsen erityispaperit kouraan ja voin sanoa, että suklaa maistui enemmän kuin ruoka, sohva enemmän kuin lenkki ja ulkomaailma vähemmän kuin koti. Mutta kaikki otamme vastaan mitä tulee, ja kun asiaa on sulateltu on aika ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä muutoksia ja tämä kurssi on sitä varten. Alkuponnahduslauta pysyvälle muutokselle.

Nyt on siis aika ajatella itseä ja olla tyytyväinen omaan itseensä niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

Joten lähde yhdessä kanssani hakemaan takaisin se terveellinen elämäntapa ja tehdä siitä pysyvä. Silloin pienet vaikeat elämänvaiheet eivät tuhoa aikaansaannosta, toisin kuin pikadietit ja treenit.

Oli tavoitteesi painonhallinta, ruokavalio tai terveellisempi elämäntyyli, on tämä sinulle.

Vaatii aktiivista osallistumista ja sitoutumista muutokseen, mutta tässäkin on realistinen lapsiperhe arki kuvioissa mukana. Lapset ovat tervetulleita äidin mukaan, jos pystyt keskittymään heidän kanssaan🙂. 4vk kurssi sisältää yhdessä keskustelua, eri liikuntamuotojen testaamista (Kaikki mitä lasten kanssa helppo tehdä ja yhdistää arkeen) tehtäviä, vihkomateriaalia kotiin luettavaksi.

Hinta varmasti kiinnostaa.

Mahdollisuus ryhmä tai yksityisvalmennukseen, tämän hinta, 4 tapaamista 150€. (tämän jälkeen jokainen tapaaminen on 40€.)

Jos haluat ryhmävalmennuksen, kerää oma ryhmä tai ota yhteyttä ja katsotaan saadaanko kokoon pieni ryhmä, jolloin hinta on tietysti pienempi.


Äitiysliikunnan/ravinnon palvelut

äitiysliikunnan valmentaja satakunta
Hehkuva odottaja ja äiti

Hehkuva odottaja yksilövalmennus sopii tulevalle äidille tai jo valmistuneelle äidille, joka haluaa apua ja tukea raskauden aikaiseen tai jälkeiseen liikuntaan ja ravitsemukseen.

En valmenna ammattiurheilijoita, olen erikoistunut äiteihin joilla palo liikuntaan ja ravitsemukseen on vasta herännyt tai haluaisi herätä. Ei siis haittaa, vaikka et olisi aikaisemmin harrastanut liikuntaa tai ollut ravitsemuksesta kiinnostunut, olen täällä sinua varten.

Asiakkaiden toiveiden mukaan muodostamme yksilökäynnit. Käyntejä voi olla yksi tai läpi koko raskauden.

Asiakkaiden toiveita mitä käynneillä on käyty läpi:

 • lantiopohjalihasten löytämiseen ja niiden harjoittamiseen/vahvistamiseen tulevaa synnytystä varten ja palautumiseen. Opettelemme myös rentouttamaan lantiopohjan.
 • Oikean liikuntamuodon löytäminen. Yhdessä liikkuminen.
 • Ravitsemuksen katsaus.
 • Raskausdiabetes, ravitsemus ja liikunta

Hinta 65€ / per käynti

Miksi äidit varaavat ajan? Tässä muutamia syitä.

🌸 Ruokavalio raskauden ja imetyksen aikana
🔸️ raskausdiabetes
🔸️ närästys
🔸️ ummetukseen
🔸️ verenpaine
🔸️pahoinvointi
🔸️paino ennen raskautta
🔸️ Mitä ei saa syödä
🔸️ painonhallinta

🌸 Liikunta raskauden aikana ja jälkeen? Mihin saada apu?
🔸️Mitä on turvallista tehdä?
🔸️ Milloin aloittaa liikunta? Miten? Juoksu?
🔸️ Tule jumppaamaan yhdessä
🔸️ Kotiohjeita
🔸️ Muutokset kehossa
🔸️ Erkauma
🔸️ Ryhti ja tasapaino
🔸️ Paino
🔸️ Virtsankarkailu
🔸️ Lantiopohja
🔸️ Keskivartalon palautuminen
🔸️ Arvet
🔸️ Masennuksen ehkäisy
🔸️ Selkäkivut, liitoskivut, erilaiset kolotukset

🌸 Keskusteluapu
🔸️ Synnytyskokemus
🔸️ Vaikea raskaus
🔸️ Jäitkö yksin
🔸️ Vauva-arki

Ja paljon muuta, laita viestiä ja varaa aika tai kysele, jos jokin askarruttaa. Muista myös ryhmätoiminta.


9kk Hehkuva odottaja

Raskaus on ihanaa, mutta myös samalla jännittävää aikaa. On paljon uutta ja tiedon määrä voi lamaannuttaa. Some ja uutiset tuovat kovat paineet odottajille ja vanhemmille, miten sitä kuuluisi syödä, juoda, liikkua, kasvattaa lapset ja hengittää. Sata ja yksi asiaa on mitä et ainakaan saisi tehdä ja mitä saat tehdä. Pitäisi olla tohtori, opettaja, lääkäri jne, että voit vanhemmaksi ryhtyä. EI ei todellakaan.

9kk hehkuva paketti on kattava paketti koko raskausajalle.

synnytysvalmennus satakunta

Mitä teemme käynneillä?

 • Keskustelemme tulevasta, miten pärjäät nyt, mitä tunteita raskaus ja tuleva vanhemmuus sinussa herättää.
 • Valmistautumista vanhemmuuteen.
 • Oman elämän tutkimista, minkälainen vanhempi haluat olla, somen ja uutisten realistinen katsominen.
 • Vauvanhoito ja perheenä olo.
 • Synnytysvalmennus.
 • Valmistaudutaan synnytykseen, yhdessä mm. lantiopohjaa harjoittaen.
 • Liikunta ja ravitsemus.
 • Parisuhteen vahvistaminen ja keskustelu.
 • Lisää itsevarmuutta, itsetuntemusta ja näkemystä omaan vanhemmuuteen.
 • Asioita käydään läpi tehtävin, mielikuvaharjoituksin, konkreettisesti opetellen, keskustellen.
 • Tukihenkilö raskausaikaan.

Paketti on suunnattu äidille yksilötapaamisina, isälle yksilötapaamisina tai vanhemmille yhdessä.

Hinta, en pyydä kerralla isoa könttäsummaa, vaan maksu on kuukausilaskutuksella. 75€ /kk. Sisältää yhden käynnin kuukaudessa 80min + viestittely raskausaikana.


Lapsiperhepalvelut Kokemäellä

Kerhotoiminnan näet minun instagramin puolelta.

Kaipaatko tukea ja apua vanhemmuuteen. Onko asioita mitkä mietityttää, olet epävarma tai kaipaat vain kuuntelevaa korvaa? Kanssani on turvallista ja luottamuksellista keskustella vanhemmuuden iloista, suruista, huolista, ärsytyksistä tai ristiriidoista. Voitte tulla perheenä, yksin tai yhdessä puolisosi kanssa.

Minulla on usean vuoden kokemus itse vanhempana olosta oikeastaan 8 vuoden kokemus ja tänä aikana olen saanut kolme lasta syliin asti. Lisäksi minulta löytyy työkokemusta niin päiväkodista, koulusta kuin lastenkodista. Olen myös pienen erityislapsen äiti, joten sekin on tuttua (nepsytlapsi). Koulutukseltani olen lähihoitaja, omatoimisesti olen lukenut myös paljon lasten tunneasioista ja yliopistolla luen kasvatustieteitä.

Voit varata-ajan kun sinulle tulee sellainen olo, että tarvitset tukea tai apua omalla vanhemmuuden matkalla. Etänä tai lähikäyntinä Kokemäellä.

45€/h


Ota yhteyttä