Siirry suoraan sisältöön

Vanhempainpalvelu

Hehku

Jokainen perhe on tärkeä. Hyvinvointipalveluita vanhemmille ja perheille monipuolisesti.

hyvinvointipalveluita vanhemmille

Hei ja tervetuloa Hehkun puolelle!

Ihanaa, että löysit tänne. Olen Sanni ja olen Hehkun perustaja, tarjoamme hyvinvointipalveluita vanhemmille.

Mistä kaikki lähti? Olen itse kolmen lapsen äiti kaikkien mutkien jälkeen. Lapseni olen saanut lapsettomuushoitojen avulla, unohtamatta menetyksiä vanhemmuuden matkalla. Mutta nyt minulla on kolme ihanaa poikaa ja haluankin olla tukena myös muille äideille ja iseille.

Olen ammatiltani Doula, Äitiysliikunnan ja ravinnon valmentaja (erikoistunut odotusajan ja synnytyksen jälkeiseen painonhallintaan), lähihoitaja, lastenhoitaja, vauvajumppaohjaaja ja olen myös opiskellut vauvojen unta paljon omien lasten takia. Tällä hetkellä luen kasvatustieteitä yliopistolla.

Kaikki palvelut mitä tarjoan ovat maanläheisiä ja realistisia lähetymistapoja. Haluan auttaa ja olla sinun/teidän tukena. Kanssani on turvallista keskustella kaikista mieltä painavista asioista. Meillä on lämmin, perhelähtöinen ja luottamuksellinen hehku. Tämä työ on minulla sydäntä lähellä ja haluan mahdollistaa palveluni kaikille, joten minuun voi olla yhteydessä pienellä kynnyksellä! Haluan olla aidosti läsnä teidän matkallanne!

Miten tilaat? Laita viestiä instagramin kautta tai soita 045-6670988.

Hyvinvointipalveluita vanhemmille

Mitä siis tarjoan? Tutustu lisää ja räätälöidään juuri sinulle sopivat palvelut.

lapsiperhepalvelut

Lapsiperhepalvelut

elämäntapamuutos

Painonhallinta

Elämäntapamuutos, liikunnan aloitus raskaana ollessa tai synnytyksen jälkeen.

synnytysvalmennus satakunta

Synnytys ja doulapalvelut

Synnytysvalmennukset, tukihenkilö raskausaikaan.

Vanhempainpalvelu hehkun tuotteet

Palautteita


päiväkalenteri

“Meillä on ahkerassa käytössä sekä päivä- että viikkokalenteri. Lapsellemme, jolle ennakointi on tärkeää, kalenterit ovat tuoneet turvaa arkeen ja nykyään poikamme osaakin jo itse mennä tarkistamaan, mitähän seuraavaksi tapahtuu. Traktoreista ja vihreästä väristä pitävä poikamme sai kalenteriin myös oman uniikin kuosinsa, joka on ollut mieleen! Myös kuvia kalenteria varten on runsaasti. Mukavaa oli myös, että kuvissa juhlapyhät oli huomioitu. Iso suositus meidän perheeltä 👍”

— Maija

Tilaa palvelu tai tuote

Etusivulta näet ajankohtaisia uutisia, joten kurkkaa myös sinne.