Siirry suoraan sisältöön

Vanhempainpalvelu

Hehku

Jokainen perhe on tärkeä. Hyvinvointipalveluita vanhemmille ja perheille monipuolisesti.

hyvinvointipalveluita vanhemmille

Hei ja tervetuloa Hehkun puolelle!

Ihanaa, että löysit tänne. Olen Sanni, Hehkun perustaja.

Mistä Hehku lähti liikkeelle? Olen itse kolmen lapsen äiti kaikkien mutkien jälkeen. Lapseni olen saanut lapsettomuushoitojen avulla, unohtamatta menetyksiä vanhemmuuden matkalla. Mutta nyt minulla on kolme ihanaa poikaa ja haluankin olla tukena myös muille äideille ja iseille.

Olen ammatiltani Doula, Äitiysliikunnan ja ravinnon valmentaja (erikoistunut odotusajan ja synnytyksen jälkeiseen painonhallintaan), lähihoitaja, lastenhoitaja, vauvajumppaohjaaja ja olen myös opiskellut vauvojen unta paljon omien lasten takia. Tällä hetkellä luen kasvatustieteitä yliopistolla.

Kaikki palvelut mitä tarjoan ovat maanläheisiä ja realistisia lähetymistapoja. Haluan auttaa ja olla sinun/teidän tukena. Kanssani on turvallista keskustella kaikista mieltä painavista asioista. Meillä on lämmin, perhelähtöinen ja luottamuksellinen hehku. Tämä työ on minulla sydäntä lähellä ja haluan mahdollistaa palveluni kaikille, joten minuun voi olla yhteydessä pienellä kynnyksellä! Haluan olla aidosti läsnä teidän matkallanne!

Miten tilaat? Laita viestiä instagramin kautta tai soita 045-6670988.

Hehkun pyörremyrskyissä tapahtuu ja pyörii. Pysy kärryillä ja seuraa meidän menoa instagramin avulla.

Pidän vastaanottoa Second Hand myymälän yhteydessä. Myymälä keskittyy myös pelkästään lasten ja nuorten tuotteisiin, vaatteisiin ja tarvikkeisiin. Myymälää pidän auki pop up tyylisesti, jääden aikaa myös asiakkaiden vastaanottoon. Aukioloajoista ilmoitan aina sosiaalisen median kanavissa. Tervetuloa seuraamaan myös sinne meidän menoa.

Hyvinvointipalveluita vanhemmille

Mitä siis tarjoan? Tutustu lisää ja räätälöidään juuri sinulle sopivat palvelut.

Second Hand myymälä

Palautteita


Ida-Maria Salmi
Ida-Maria Salmi
2023-10-23
Saatiin osaavaa palvelua ja lämmintä vertaustukea puheenviivästymiseen 😊.
Maija Myllymäki
Maija Myllymäki
2023-10-11
Nopeaa palvelua!

Tilaa palvelu tai tuote

Etusivulta näet ajankohtaisia uutisia, joten kurkkaa myös sinne.