Siirry suoraan sisältöön

Näytetään tulokset 1–16 / 25

tuotteet lapsiperheille

Tervetuloa ostoksille

Huom! Kun tilaat ilmaisia tuotteita, tilaa maksulliset erikseen. Tulee postimaksu muuten näihin ilmaisiinkin. 😀

Maksulliset tuotteet toimitetaan vasta maksun jälkeen, ellet ole tulossa hakemaan tuotetta, laita tästä minulle erikseen viestiä.

Koska yrityksen kauppatoiminta on pientä, suosimme sepa-maksua eli tilisiirtoa. Näin pystymme pitämään tuotteiden hinnat pieninä. Tilisiirtoon merkitse saajaksi Pemiva Oy ja viestiin tuotteen nimi ja sinun nimesi, jos maksu tulee eri henkilön tililtä, kuin tilaaja, näin osaan yhdistää maksajan ja tilaajan. Saat maksutiedot heti tilauksen jälkeen avautuvalle sivulle, tästä ne kannattaa heti ottaa talteen ja maksuun, niin ei jää tilaus roikkumaan.

Kaikki tuotteet sisältävät alv 24%.

Second Hand myymälä

Hehkun omat tuotteet

lapsiperheiden tuotteet

Voi, jos rahaa olis enemmän tekisin tätä työtä ilmaiseksi, mutta yrittäjien kulut ja omat kulut ovat todellisia ja sen takia ammattilaisen on työstään pakko myös rahaa pyytää, vaikka rakkaus työtä kohtaan on isompi, kuin raha.

Mutta tässä halusin jakaa teille pieniä arjen helpotuksia mitä olen itse käyttänyt tai joista asiakkaani ovat saaneet helpotusta.

Miten voit ilahduttaa yrittäjää? Jaa palaute sivuille, linkkaa sivut muille tai merkkaa julkaisuun somessa minut.

Muistathan, vaikka tuote onkin ilmainen sen jakaminen muille osapuolille on kielletty, voit kuitenkin linkata sivut kaverille ja hän saa täältä tilattua samalla hintaa kuin sinä nämä tuotteet eli 0€.