Siirry suoraan sisältöön

Tutustu ja Ota yhteyttä

sähköposti: pemivaoy@hotmail.com

puh. 045-6670988

Pemivan google-profiili

Pemiva on kotimainen yritys, pienyritys, missä työskentelee isä ja lapset (myös lasten puolisot ja ystävät ovat yrityksessä välillä apuja tuomassa ja omaa osamistaan). Osakeyhtiö luotiin, sen takia, että meillä jokaisella lapsella olisi mahdollisuus yrittää, jos niin haluaisimme. Yrittäjähenkisyyttä löytyy koko perheestä vaikka muille jaettavaksi. Yrityksen kotipaikka on Kokemeällä, mutta lasten levittäydyttyä maailmalle toimialue on myös kasvanut sen myötä Kokemäeltä Helsinkiin. Kaikista meistä ei vielä esittelyitä ole laitettu, sisaruksia on neljä ja jokainen omalla tavallaan mukana toiminnassa.

Miltä me näytämme ja osaamme?

Näytämme samalta, kuin kaikki muuutkin. Pienyrittäjä, joka taipuu moneen.
pienyrittäjä

Sanni Wallin

  • Perheen vanhin lapsi
  • 29-vuotias kolmen pojan äiti.
  • Koulutukseni: Lähihoitaja (lasten ja nuorten kasvatus ja hoito), äitiysliikunnan ja ravinnon valmentaja (erikoistunut raskauden aikaiseen ja synnytyksen jälkeiseen painonhallintaan), doula,  merkonomi (erikoistuminen markkinointiviestintään ja tapahtumatuotantoon, lisäksi opiskelin erikseen verkkosivujen suunnittelua ja toteutusta yksityisopetuksella).
  • Pemiva Oy kokemukseni verkkosivujen/verkkokauppojen tekeminen ja päivittäminen. Markkinointisuunnitelmien tekeminen. Yritysten markkinoinin hoitaminen ja asiakkaisiin yhteyden pitäminen. Myyntiesitteiden ja logojen suunnittelu ja painaminen.
  • Tällä hetkellä isäni kouluttaa minusta yrityksen johtajaa ja tuleva kiinteistöhuolto tulee olemaan hallinon osalta vastuullani.
  • Hehkun puolen kaikki osaaminen on tullut käytännön työstä ja koulusta. Yrittäjänä olen toiminut nyt parin vuoden ajan ja tätä ennen olen keränyt kokemusta mm. päiväkodista, henkilökohtaisena avustajana, koulunkäynninohjaajana, opettajan sijaisena, lastenkodissa ja tietysti kolmen lapsen kasvatuksesta.
  • Saan monesti kommenttia luki- ja hahmotushäiriöstäni, nykyään se ei enää häiritse minua. Vaikka tulee kirjoitusvirheitä ei se tee minusta huonoa osaajaa. Päinvastoin, voin olla esimerkkinä muille, että vaikka virheitä välillä tulee kirjoituksiin ei se maailmaa kaada. Kenenkään koe tai yrittäjyys ei siihen kaadu. Lue rohkeasti itsesi siihen ammattiin mistä tykkäät, vaikka se olisikin haastavaa! Tee työksesi sitä mitä rakastat. Esim minä, osaan tehdä nettisivuja ja handlaan tietotekniset asiat, vaikka kirjoitusvirheitäkin sattuu, mutta sitä en tarjoa asiakkaille, asiatekstin tuottamista, koska se ei ole mun vahvuus, mutta mulla on paljon muita vahvuuksia. Ilkeitä kommentteja tulee aina, ihan jokaiselle jossain kohtaa, sen voi esittää monella tapaa. Jos kirjoitusvirheeni häiritsee sinua, ei sinun tarvitse sivuillani olla, en ole sinulle se oikea osaaja. Mutta monelle muulle olen juuri se oikea. 🙂

Olen moniosaaja, oikein tehopakkaus, idearikas, oma-aloitteinen, järjestelmällinen, tarkka ja täsmällinen. Kaksi täysin eri osaamisalaa täydentävät hyvin toisiaan ja nautin työstäni todella paljon. Kuvailen itseäni monesti sipuliksi, minusta löytyy monta kuorta, mutta haju on sentään parempi (ainakin toivottavasti). Tällä hetkellä teen sitä unelmatyötä mitä rakastan, pienyrittäjyys toivottovasti kasvaa joskus isommaksi. Haluan olla perheiden ja yrittäjien tukena. Olen avoin, aurinkoinen ja helposti lähestyttävä, joten rohkeasti vain yhteyttä, en pure tai arvostele. 😀

Jos haluat kurkata millanen mimmi täällä yrittää, kurkkaa mun insta ja näet arkeani tarinoissa.

Perheen pää eli ISÄ

Perheen pää eli meidän iskä on vielä työelämässä osaksi muualla minkä takia hänen nimeä tai kuvaa emme tänne julkaise.

Isällä on kolmenkymmenen vuoden kokemus kiinteistönhuolto alalta. Hänen kokemus ja työ on hyvin laaja ja toiminut aluejohtajana niin kauan kuin me lapset muistamme.