Siirry suoraan sisältöön

Jokainen perhe on tärkeä.

Vanhempainpalvelu Hehku

Hei ja tervetuloa Hehkun puolelle!

Ihanaa, että löysit tänne. Olen Sanni ja olen Hehkun perustaja. Mistä kaikki lähti? Olen itse kolmen lapsen äiti kaikkien mutkien jälkeen. Lapseni olen saanut lapsettomuushoitojen avulla, unohtamatta menetyksiä vanhemmuuden matkalla. Mutta nyt minulla on kolme ihanaa poikaa ja haluankin olla tukena myös muille äideille ja iseille.

Olen ammatiltani Doula, Äitiysliikunnan ja ravinnon valmentaja (erikoistunut odotusajan ja synnytyksen jälkeiseen painonhallintaan), lähihoitaja, lastenhoitaja, vauvajumppaohjaaja ja olen myös itse opiskellut vauvojen unta paljon omien lasten takia.

Kaikki palvelut mitä tarjoan ovat maanläheisiä ja realistisia lähetymistapoja. Haluan auttaa ja olla sinun/teidän tukena. Kanssani on turvallista keskustella kaikista mieltä painavista asioista. Hehkussa on lämmin, perhelähtöinen ja luottamuksellinen hehku. Tämä työ on itselle osa-aikaista, koska tämä työ on enemmän sydäntä lähellä, kuin pääsääntöisenä tulolähteenä oleva työ ja niin haluan sen olevankin. Haluan olla aidosti läsnä teidän kanssa.

Synnytysvalmennus

Olisinko oikea henkilö teille kertomaan synnytyksen matkasta?

En halua kertoa kauhutarinoita, lääketieteellisiä selityksiä mitä synnytys on. Haluan kuulla teidän ajatuksia ja tunteita synnytyksen suhteen. Kertoa mitä vaihtoehtoja teillä on kivunlievitykseen ja asentoihin. Haluan kertoa miten edesauttaa raskauden aikana jo synnytyksestä palautumista. Haluan olla teidän tukena ja apuna tässä ihanassa tapahtumassa.

Synnytysvalmennus etänä pariskunnalle 80min. 120€

Synnytysvalmennus etänä yhdelle 60min 100€

Synnytysvalmennus teidän kotona tutussa ympäristössä pariskunnalle 150€ (kokemäki, huittinen, harjavalta, säkylä, eura, nakkila, ulvila, pori)

Synnytysvalmennus minun luonani 120€

sis alv 24