Siirry suoraan sisältöön

Hei sinä oman alasi ammattilainen!

Onko aika rokata markkinointisi tähtiin?

Jos olet valmis rokkaamaan omalla alallasi, olet oikeassa paikassa, nimittäin Pemivassa. Meiltä löytää palvelut niin aloitteleva yrittäjä, kuin jo pitkään alalla toiminut.

Helppoa ja edullista markkinointia

Apua markkinointiin ruohonjuuritasolta lähtien. Selkokielellä ja aina yrittäjä lähtöisesti.


Nettisivut

käyntikorttisi tähtiin

edulliset nettisivut

Olisko tarve digitaaliselle käyntikortille? Aina auki olevalle markkinointikanavalle? Etkä varmaan halua myydä toista munuaistasi niiden olemassaolosta? Tulit siis oikeaan paikkaan!

Meiltä saat nettisivut, juuri sellaiset, kuin sinä tarvitset! Aina edulliseen ja yrittäjälähtöiseen hintaan, mutta niin, että rautainen ammattilainen saa myös työstään korvauksen.

Alkupalaverissa käymme läpi teidän toiveet ja tarpeet. Alkupalaveri on sinulle täysin ilmainen! Toteutan yksinkertaisia ja sinun asiakkaille käyttäjäystävällisiä sivuja. Ei monimutkaisia kokonaisuuksia mitä asiakkaat tuskailevat käyttää ja mihin sinullakin palaa hermo, kun et edes puhelinnumeroa pysty itse muokkaamaan ilman, että soitat sataan eri paikkaan.

Mitä tämä sitten maksaa?

Itse vihaan sitä arvuuttelua, kun ketään ei kerro hintoja, joten itse en siihen ryhdy. Tässä sinulle siis selkä hinnasto.

Hintoihin lisätään alv 24%! Kaikki sivut sisältävät tietysti itse sivut, etusivu jne (sisällöntuotanto sivuille tulee teiltä, esim. word tiedoston muodossa minulle ja lisään ne sivuille, en oman lukihäiriöni takia tee sisällöntuotantoa muiden sivuille), evästeet, perus seo (hakukonenäkyvyys) , sivujen asetukset, yhden lomakkeen (jos sitä tarvitset), kuvien muokkaamisen sopivaan kokoon. 

Huom! Kaikki nettisivut vaativat jonkin alustan ja verkko-osoitteen eli nimen. Nämä ovat lisämaksuja ja ne maksetaan alustan tarjoajalle kerran vuodessa. Hinnat vaihtelevat, mutta näistä kerron lisää, kun tiedän sivujen koon ja tarpeen. Ja nou hätä näidenkään takia ei tarvitse luopua toisesta keuhkosta tai hypätä kadun reunalle! Hinta voi olla halvimmillaan alle 100€ tai kalleimmillaan hiukan alle 300€ vuosi.

Mitä tarvitsen sinulta?

Kuvia mitä laittaa sivuille.
Yrityksen logon, jos sellainen löytyy.
Sisältöä sivuille, sähköpostitse.
Y-tunnuksen
Alustan oston jälkeen tunnukset millä pääsen sivuja loihtimaan.

Miten homma etenee?

Aloituspalaveri: puhelu, teams tai livenä.
Sivujen osto, minkä olen neuvonut palaverissa.
Materiaalin toimitus minulle.
Teen ensimmäisen luonnoksen, jonka jälkeen saat antaa kommentteja.
Jatkan sivujen parissa.
Uusi kommenttikierros
Kun olet tyytyväinen sivujen julkaisu maailmalle.
Opetus sinulle käyttöön. Olen tarvittaessa apunasi ensimmäisen 6kk maksutta.


premium koulutus

Oletko sinä tässä, kun mietit tietokonetta, markkinointia tai nettisivuja?

Premium palvelut ja koulutukset

Helpottamaan yrittäjän arkea, tekemään asioita itse ja säästämään rahaa näissä yrittäjille tehdyissä loputtomissa kuluissa!


Muut palvelut

Markkinointisuunnitelmaalk. 600€
Somemarkkinointi tapauskohtaisestialk. 100€

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

  Referenssit

  Palautteet

  Vilke

  “Pemiva oy teki minulle aivan ihanat kotisivut!
  Yhteistyö sujui erittäin hyvin ja sain itseasiassa enemmän kuin odotin! Olen myös aina voinut kysyä neuvoa ja saanut nopeasti vastauksia kaikkiin sivuihin liittyvissä asioissa. Hinta oli edullinen ja varmasti käytän firman palveluja jatkossakin .🤩”

  Jenna K Digital

  Pyysin Sannilta paljon, mutta sain vielä enemmän! Tehtiin monta kuukautta yhteistyötä omien nettisivujen ja brändäyksen kanssa ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Opin projektin aikana paljon myös itse ja Sannin asiakaspalveluhenkisyys on täyttä timanttia. Jos oot uusia nettisivuja tai brändi-ilmeen kirkastusta vailla, tiedät kehen olla yhteydessä!”

  Ravustamo

  “Tässä likassa oli paljon energiaa ja ideoita. Kaikki hoitui mitä pyydettiin. Tehtiin simppelit ja yksinkertaiset sivut ja mainos, mikä sopi myös tämän ikäisen äijän käyttöön.”