Siirry suoraan sisältöön
edullista markkinointia

Hei sinä oman alasi ammattilainen!

Onko aika rokata markkinointisi tähtiin?

Jos olet valmis rokkaamaan omalla alallasi, olet oikeassa paikassa, nimittäin Pemivassa. Meiltä löytää palvelut niin aloitteleva yrittäjä kuin jo pitkään alalla toiminut.

Helppoa ja edullista markkinointia

Apua markkinointiin ruohonjuuritasolta lähtien. Selkokielellä ja aina yrittäjä lähtöisesti.

Nettisivut käyntikorttisi tähtiin

edulliset nettisivut

Olisko tarve digitaaliselle käyntikortille? Aina auki olevalle markkinointikanavalle? Etkä varmaan halua myydä toista munuaistasi niiden olemassa olosta? Tulit siis oikeaan paikkaan!

Meiltä saat nettisivut, juuri sellaiset kuin sinä tarvitset! Aina edulliseen ja yrittäjä lähtöiseen hintaan, mutta niin, että rautainen ammattilainen saa myös työstään korvauksen.

Alkupalaverissa käymme läpi teidän toiveet ja tarpeet. Alkupalaveri on sinulle täysin ilmainen! Toteutan yksinkertaisia ja sinun asiakkaille käyttäjäystävällisiä sivuja. Ei monimutkaisia kokonaisuuksia mitä asiakkaat tuskailevat käyttää ja mihin sinullakin palaa hermo, kun et edes puhelinnumeroa pysty itse muokkaamaan ilman, että soitat sataan eri paikkaan.

Mitä tämä sitten maksaa?

Itse vihaan sitä arvuuttelua, kun ketään ei kerro hintoja, joten itse en siihen ryhdy. Tässä sinulle siis selkä hinnasto.

Tyyni
350€ plus alv
1-3 sisältösivua
Roihu
550€ plus alv
3-5 sisältösivua
Verkkokauppa
Rock and roll
700€ plus alv
5 -> sisältösivua
Verkkokauppa

Hintoihin lisätään alv 24%! Kaikki sivut sisältävät tietysti itse sivut, etusivu jne (sisällöntuotanto sivuille tulee teiltä, esim word tiedoston muodossa minulle ja lisään ne sivuille), evästeet, perus seo (hakukonenäkyvyys) , sivujen asetukset, yhden lomakkeen niin haluttaessa, kuvien muokkaamisen sopivaan tiedostonkokoon. 

Huom! Kaikki nettisivut vaativat jonkin alustan ja verkko-osoitteen eli nimen. Nämä ovat lisämaksuja ja ne maksetaan alustan tarjoajalle kerran vuodessa. Hinnat vaihtelevat, mutta näistä kerron lisää, kun tiedän sivujen koon. Ja nou hätä näidenkään takia ei tarvitse luopua toisesta keuhkosta tai hypätä kadun reunalle!


Somemarkkinointi

Kaipaatko apua somen käyttöön? Nykyään somemarkkinointi on yksi tärkeimmistä markkinoinnin kanavista, mutta myös sitten se kaikista pirullisin ja vaikein.

Miksi?

Mieti hetki, kuinka monta ihmistä sosiaalisen median kanavissa nykyään on? No varmaan ihan kaikki! Ja kuinka monta yritystä siellä mahtaa olla? Tässäkin varmaan ihan joka ikinen. Eikö oo tosi ärsyttävää? Niin munkin mielestä. Ja se tekee sen, että kilpailu on todella kovaa ja pelkästään somen varaan ei kannata kaikkea laskea. Siihen kannattaa panostaa, tehdä työtä, olla säännöllinen, oma itsensä ja olla realistinen, että sen tuoma rahallinen arvo ei välttämättä näy heti. Ellet myy alaston kuvia tai ole Mika Häkkinen.

somemarkkinointia edullisesti

Jos siis haluatte avuksenne henkilön ketä ottaa somen haltuun ja tekee tämän työn teidän puolestanne, tässä on yksi niistä monista ketä sitä apua tarjoaa.

Itse en halua lähteä markkinoimaan edes someen ilman suunnitelmaa ja yritykseltä tarpeeksi saatavia tietoja. Vaikka en olisikaan palkkalistoilla kuulun osaksi yrityksen markkinointitiimiä ja tällöin yhdessä teemme toimintasuunnitelman. Haluan tutustua yrityksen brändiin, toimintatapoihin ja tuotteisiin. Eli taustatyö yrityksestä ja vastavuoroinen kommunikointi. Ajankohtaiset asiat ilmoitetaan myös minulle, niin tiedän niistä markkinoida.

Tuloksista sanon aina, että somen tekeminen on pitkäjänteistä työtä, mistä tuloksia syntyy pidemmällä aikavälillä. Jos seuraajia ei ole tällä hetkellä yhtään, kestää tilin kasvattaminen ja tietoisuuden jakaminen pidempään. Haluan vielä lisätä, että vaikka tilillä olisi 20t seuraajaa, se ei välttämättä tuo yhtään myyntiä, jos lähestymistapa on väärä.

Tarjoan somemarkkinointia joko kuukausilaskutuksella tai kertaluontoisesti, niin että teen teille esim. kuvamateriaalia ja tekstiä valmiiksi ja te voitte niitä itse julkaista, kun teille sopii. Materiaali sivuille tuotetaan aina yrityksen brändin mukaisesti ja näköisesti.

Hinnat ovat suuntaa antavia, ota yhteyttä ja sovitaan teille pakettihinta.

Kuukausilaskutus: 

 • 1 postaus per viikko 200€/kk
 • 2 postausta per viikko 300€/kk
 • 3 postausta per viikko 450€/kk
 • 4 postausta per viikko 600€/kk
 • hintoihin lisätään alv 24%

Kertatyöt:

 • yksi kuva ja teksti 55€
 • 2 kuvaa ja tekstit 100€
 • 3 kuvaa ja tekstit 160€
 • 4 kuvaa ja tekstit 210€
 • somemainosvideot 150€ kpl
 • hintoihin lisätään alv 24%

premium koulutus

Ootko tässä sinä, kun mietit tietokonetta, markkinointia tai nettisivuja?

Premium palvelut ja koulutukset

Helpottamaan yrittäjän arkea, tekemään asioita itse, säästä rahaa näissä yrittäjille tehdyissä loputtomissa kuluissa!

Tästä se lähtee, oletko valmis!

Luxuspaketti/koulutus

markkinointi koulutus
markkinointia edullisesti
markkinointia edullisesti

Kukaan meistä ei voi olla haka kaikessa syntyessään. Mutta se missä sinä olet ammattilainen koulutuksen ja työn puolesta, olen minä tässä. Luxuspaketti-koulutus, nimihirviö, mutta koulutus just sulle, ketä haluaa hoitaa asioita itse ja säästää rahaa!

Jos olet aloitteleva yrittäjä tai vaikka jo vanha konkari, mutta nämä asiat ovat sulle kuin kiljuva lapsi ja hevosenkakkaa kengässä niin on tää sulle!

Haluatko oppia tekemään asioita siis itse. Enkä puhu nyt siis potalla opettelua tai kengän nauhojen solmimista. Tarkoitan mm. logon, nettisivujen, markkinoinnin, somen, somepohjien ja brändäyksen suunnittelua ja tekemistä?

Tässä sinulle ratkaisu, kuuden viikon koulutus. Tehdään ja opetellaan yhdessä.

Alkupalaveri täysin ilmaiseksi! 

Kuusi viikkoa kestävä koulunpenkki, missä opetan sinulle kaiken mitä tarvitset yrityksen markkinoinnin pyörittämiseen perustasolla. Et tarvitse tämän jälkeen tuhansien eurojen nettisivujen tekijöitä, logon suunnittelijaa tai mainosten tekijää. Mutta, Huom! Tämä ei ole koulutus sitä varten, että pystyisit tarjoamaan samaa muille yrittäjille, sitä varten suosittelen käymään ihan ammattikoulun. 

Luxuspakettikurssi sisältää seuraavaa:
☆ lähdemme tarvittaessa ihan nollasta, onko sinulla yritysidea mitä haluat lähteä yrittämään, mutta ei vielä mitään muuta? Etsitään yhdessä yrityksellesi täydellinen nimi, tätä varten meillä on tehtäviä mitä pääset pohtimaan ja näiden avulla saamme nimen rakennettua.
☆ nimen jälkeen lähdemme suunnittelemaan yrityksesi brändiä. Yrityksen kohderyhmä, kilpailijat, arvot jne.
-> nettisivujen alusta ja toteutus yhdessä opetellen
-> logon suunnittelu, sen muokkaamisen ja käytön opettelu
-> somepohjien suunnittelu ja toteutus
-> mainoksen suunnittelu ja toteutus
☆ somemarkkinointisuunnitelma vuodeksi eteenpäin
☆ markkinointisuunnitelman
☆ tehtävistä saat muodostettua itsellesi myös liiketoimintasuunnitelman, kaikki materiaali vain yhteen nippuun ja valmis.😁
☆ kuvien ja videoiden ottaminen ja editointi
☆ yritystoiminnan kehittäminen ja uuden ideointi
☆ somen ideointi ja valmis malli mitä tehdä kun iskee tenkkapoo.
Ja paljon muuta.

Koska paketti on hyvin kattava, on hinta suunniteltu sen mukaan, ettet tarvitse apuani enää kurssin jälkeen, jolloin olet kertaluontoinen asiakas. 😀 Kuusi viikkoa tarkoittaa sitä, että meillä on kuusi tapaamista (etänä tai kokemäellä) ja jokainen näistä kestää 60-80min. Joten tämä vaatii sinulta pientä sitoutumista, päivät ovat kuitenkin sovittavissa oman aikataulusi mukaan. Kurssin jälkeen olen edelleen käytettävissä ja saat kysyä apua milloin tahansa, vaikka 10 vuoden jälkeen, jos jokin asia unohtuu tai tulee tilanne, että et osaa muuttaa esim. nettisivuilta jotain. Olen aina täällä takataskussasi! En kirjaimellisesti kuitenkaan.

Koulutuksen jälkeen hoidat markkinointia edullisesti ihan itse.

1600€ plus alv 24% ja ennen kuin tiput tuolilta, osamaksu on mahdollinen, eikä tule mitään korkojakaan maksuun!


Rock and roll yrittäjyys

Yrittäjyys ei aina ole helppoa. Joskus se oma tekeminen jää kirjaimellisesti yhden tunnelin päähän eikä vaihtoehtoisia haaroja näy, ideat ja laajentaminen loppuu, enkä oikein tiedä mikä olisi se seuraava askel.

Tämä mentorointi on sinulle!

Jos kaipaat boostia, virkistystä, rohkaisua ja sparrausta omaan toimintaasi.

Luxuspaketin rinnalle olemme kehittäneet valmennuksen rock and roll.

Mitä se sitten tarkoittaa?

Meidän sparraaminen ja valmentaminen sopii monen eri alan yrittäjälle. Markkinoinnin työssä olemme saaneet kunnian tutustua useampaan eri alaan ja nähneet eri alojen markkinoinnin kieliä. Laajin kokemus meillä on erilaisista hyvinvointialan ammattilaisista. (vauvahyvinvointi ammattilaisista, liikuntapuolen osaajista, äitiysliikunnan osaajista, autohuollosta, ravustuksesta, turvatuotteiden myynnistä, elintarvikevalmistajasta, jäähallin markkinoinnista jne).

N

Kuljen rinnallasi (en tietenkään kirjaimellisesti, jätän rintasi rauhaan), tutustuen yhdessä kanssasi nykyiseen yritykseesi ja toimintaasi. Lähdemme yhdessä suunnittelemaan, toteuttamaan ja muuttamaan yrityksesi suuntaa, sinun asettamiin tavoitteisiisi päin.

Ä

Opi uutta ja saa uusia näkökulmia omaan yritykseesi. Mahdollisuuksia laajennukseen omaan yritystoimintaan ja näin kasvatettua kassavirtaa. Ja tiedätkö mikä on mun erikoisuus? Ideointi, tästä mimmistä irtoo siis uusia ideoita sen verran, että kaikkea et ehdi edes toteuttamaan. Joten päästä aivoyrjo kanssani valloilleen.

Y

Sparraamisen ideana on saada rohkeutta, luottamusta ja uutta potkua hanuriin ja virtaa omaan osaamiseen ja toimintaan. Vilpittömästi ja aidosti yrittäjän puolesta.

Rock and roll yritysvalmennus hinta

Hinta ilman luxuspakettia 440€ plus alv 24%.

Hinta luxuspaketin kanssa 1800€ plus alv 24%

Mahdollisuus osamaksuun! Kesto 4 viikkoa!


Pieni painotalo

Tarjoamme myös pienimuotoista mainosten yms painamista ja tässäkin toistuu meidän mottomme, markkinointia edullisesti, koska meillä yrittäjillä on ihan tarpeeksi jo kuluja muihinkin alueisiin.

Esim. olet vauvahieroja ja käyt asiakkaan luona, haluat jättää perheelle pienen lapun, missä lukee kuka olit, miten vauva voi reagoida hierontaa ja yhteystietosi jatkoa varten. Haluat näitä 250kpl tämä meiltä otettuna maksaa sinulle 60€ plus alv ja postit 6.5€. 

Myös suunnittelu on mahdollista ottaa meidän kauttamme. Tämä maksaa noin 55€ per työ. 

Huom! Teemme myös markkinointisuunnitelmia, nettisivujen katsauksia, kehitysideointia!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

  Referenssit